Valokuvaus on intohimoni.

Mun nimi on Jaakko.

Hääpäivänä elän aidoista hetkistä. Odottamattomasta naurusta. Hallitsemattomista kyynelistä. Intiimeistä hetkistä, joiden toivoisi jatkuvan ikuisesti. Silmänräpäyksessä ohikiitävistä tilanteista.

Ihmiset merkitsevät minulle paljon. Toisinaan me kaikki tarvitsemme rohkaisua, kuuntelijaa tai rusetin suoristamista.

Tärkein odottaa minua kotona - vaimoni ja pieni tyttäreni.

Olen erikoistunut kertomaan seikkailunhaluisten ihmisten rakkaustarinoita. Seikkailu tarkoittaa minulle hyppäystä tuntemattomaan ilman, että määränpää on näkyvissä. Joskus se tarkoittaa kiipeämistä korkeimmalle vuorelle, toisinaan teltan pystyttämistä olohuoneeseen, linnun äänien kuuntelemista kasetilta ja kuvittelemista, että on ypöyksin villissä luonnossa.

 

?

Hääkuvaus on ainutlaatuinen hetki päästä ihmisten lähelle.

Siinä pääsee näkemään jokaisen kyyneleen, aistimaan jännityksen ja hymyilemään kun näkee sen tietyn katseen.

Hääpäivää tärkeämpi päivä on vain kaikki päivät sen jälkeen (kaikki pitkään naimisissa olevat tietävät sen). Ison muutoksen kohdatessa kuvaaja saa kunnian olla rohkaiseva ystävä, toisessa hetkessä on tärkeää olla ammattilainen ja kolmannessa tilanteessa on parasta olla seinäruusu.

Juuri nämä asiat tekevät hääkuvauksesta niin vaativaa, mutta samalla ainutlaatuista.

 

Intohimoni syntyi suuresta tarpeesta luoda.

Valokuvaus on yhteistyötä. Nautin sellaisten ihmisten kanssa työskentelystä, jotka näkevät yhteisen aikamme mahdollisuutena luoda jotain upeaa yhdessä. Osa minulle tärkeimmistä kuvistani on juuri sellaisen rennon yhteistyön tulosta, jossa kaikilla osapuolilla on halu luoda jotain ainutlaatuista.

 
vuoret.png
 

 

Rento asenne tukee luovuutta

Jotta pystyn työskentemään haluamallani tavalla, tarvitsen hieman tilaa olla luova. Tyyliini ei kuulu jokaisen sekunnin taltiointi. Minulle tärkeämpää on saada tallennettua juuri se hetki, joka välittää päivän fiiliksen. Jotta saisin kerrottua parhaan tarinan päivästänne, suosittelen pitämään hääpäivän aikataulun sopivan väljänä.

Luottamus on kaikki kaikessa.

 

Se minusta.

Entä keitä te olette?

Olette rakastuneita, seikkailijoita, kujeilijoita. Kenties haluatte jotain erilaista. Ehkä rakastatte kulkea omia polkujanne. Jos tapani työskennellä kuulostaa hyvältä, ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen kahvikupin äärelle.

 

 

 
Puu2.png
 

 

Ota yhteyttä.

Älä anna yhteydenottolomakkeen pelottaa.

Tällä puolella ei ole muita kuin minä.

Voit myös lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen jaakko@jaakkoperala.com