lapinakyva_logo.png
 
Nora_Sami_2018-571.jpg

NIMENI ON

JAAKKO

<-->

Olen dokumentaarinen hääkuvaaja Jyväskylästä.

Olen erikoistunut kertomaan seikkailunhaluisten ihmisten rakkaustarinoita.

Hääpäivinä elän aidoista hetkistä. Odottamattomasta naurusta. Hallitsemattomista kyynelistä. Intiimeistä hetkistä, joiden toivoisi jatkuvan ikuisesti.

<-->

Ihmiset merkitsevät minulle paljon. Toisinaan me kaikki tarvitsemme rohkaisua, kuuntelijaa tai rusetin suoristamista.

Entä keitä te olette? Olette rakastuneita, seikkailijoita, kujeilijoita. Kenties haluatte jotain erilaista. Ehkä rakastatte kulkea omia polkujanne.

Sanna+Lassi_2017-464.jpg

Viimeisimmät blogista

 

...

 
HPSS-7.jpg

M & H

"Kiitos aivan mielettömän upeista hääkuvista, joihin olit saanut ikuistettua hääpäivämme täydellisesti. Täällä me kyyneleet silmissämme katsoimme kuvia ja tekemääsi slideshow:ta sekä huokailimme ihastuksesta. Tuntui, että juhliemme tunnelma ilmeineen ja eleineen välittyi aivan täydellisesti ottamistasi kuvista. Pystymme kuvien kautta palaamaan päiväämme aina uudelleen. Kuvat olivat vieläkin enemmän kuin olisimme osanneet toivoa.
Emme kiinnittäneet mitään huomiota kuvaamiseesi juhlissa, mutta kuvien perusteella olit kuitenkin ollut kaikkialla ikuistamassa muistoja. Sait otettua upeita kuvia, joiden ottamista vieraat emmekä me edes huomanneet.
Olet tosi symppis tyyppi, jonka kanssa on helppoa ja luontevaa tulla toimeen. Tällä oli varmasti iso merkitys meidän hyvään fiilikseen ja kuvien onnistumiseen.
Näihin hetkiin, hymyihin ja tunnelmiin on ihana palata aina uudelleen.
Kiitos vielä, että olit mukana tekemässä päivästämme täydellisen."

 

 

HPSS-9.jpg

N & S

"JAAKKO! Kyllä käytiin koko häiden tunneskaala läpi, kun katottiin nää kuvat: ilo, nauru, liikutus, ihmetys, ihastus, itku Wau. Wau. Wau. Mielettömiä kuvia oot ottanut. Kiitos niin paljon! We love them!

Ei voitais olla onnellisempia siitä, että sä tallensit meidän päivän - et oo ainoastaan superlahjakas kuvaaja, vaan myös ihan mieletön tyyppi! Kaikkea hyvää ja kaunista sulle ja sun perheelle Ja vielä kerran suuret kiitokset"

 

Ota yhteyttä

Älä anna yhteydenottolomakkeen pelottaa.

Tällä puolella ei ole muita kuin minä.

Voit myös lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen jaakko@jaakkoperala.com