minun tarinani

 Minut on luotu kulkemaan.

Niin kauan kuin muistan, olen ollut utelias katsomaan asioita eri näkökulmista ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

Luonto ja erityisesti vuoret saavat minussa aikaan kylmiä väreitä, mutta uskon tärkeimpien hetkien olevan vahinkoja, joissa unohdat kaiken muun ja elät hetkessä. Kyse on niistä lyhyistä, noin puoli sekuntia kestävistä hetkistä, jolloin nauratte puolisosi kanssa katketaksenne tai katsotte toisianne kuin viimeistä kertaa. Tavoitteeni on tallentaa juuri ne hetket luovasti ja siten, että tunteet ovat pääosassa.

Olen seikkailunhaluinen sielu. Seikkailu tarkoittaa minulle hyppäystä tuntemattomaan ilman, että määränpää on näkyvissä. Joskus se tarkoittaa kiipeämistä korkeimmalle vuorelle, toisinaan teltan pystyttämistä olohuoneeseen, linnun äänien kuuntelemista kasetilta ja kuvittelemista, että on ypöyksin villissä luonnossa.

Olen ikuisesti kiitollinen rakkaalle vaimolleni. Hän on järkevä, minä olen haaveilija. Yhdessä olemme vahvoja.

miksi teen tätä?


Kahden ihmisen kohtaaminen on niin monimutkainen tapahtuma, että se tekee tästä kaikesta jo lähtökohtaisesti mielenkiintoista.

Ihmiset merkitsevät minulle paljon. Toisinaan me kaikki tarvitsemme rohkaisua, kuuntelijaa tai rusetin suoristamista.

Häiden, kihlausten ja parien dokumentointi antaa minulle mahdollisuuden nähdä ja tuntea asioita, joita en muuten pääsisi kokemaan. Pääsen näkemään jokaisen kyyneleen, aistimaan jännityksen ja hymyilemään kun näen sen tietyn katseen jonkun silmäkulmassa.

Juuri sen takia on äärettömän tärkeää, että tutustumme toisiimme.

Hääpäivää tärkeämpi päivä on vain kaikki päivät sen jälkeen (kaikki pitkään naimisissa olevat tietävät sen). Hääpäivän jännityksessä saan kunnian olla rohkaiseva ystävä, toisessa hetkessä on tärkeää olla ammattilainen ja kolmannessa tilanteessa on parasta olla seinäruusu.

Häiden dokumentointi on niin paljon muutakin kuin kuvien ottamista. Siksi hääkuvaus on todella vaativaa, mutta samalla antoisaa ja ainutlaatuista.

tarve luodaEtsin intohimoani usean vuoden ajan. Aiemmin omistauduin urheilulle, mutta sisimmässäni tunsin aina jotain puuttuvan. Merkityksellisyys löytyi kahden ihmisen yhteyden tallentamisesta. Luominen ja ihmisten kanssa työskentely on täydellinen yhdistelmä luonteelleni.

Valokuvaus on yhteistyötä. Nautin sellaisten ihmisten kanssa työskentelystä, jotka näkevät yhteisen aikamme mahdollisuutena luoda jotain upeaa yhdessä. Osa minulle tärkeimmistä kuvistani on juuri sellaisen rennon yhteistyön tulosta, jossa kaikilla osapuolilla on halu luoda jotain ainutlaatuista.

asenne x luovuusJotta pystyn työskentemään haluamallani tavalla, tarvitsen hieman tilaa olla luova. Tyyliini ei kuulu jokaisen sekunnin taltiointi. Minulle tärkeämpää on saada tallennettua juuri se hetki, joka välittää päivän fiiliksen. Jotta saisin kerrottua parhaan tarinan päivästänne (ja jotta teillä olisi hyvä olla), suosittelen pitämään hääpäivän aikataulun sopivan väljänä.

se minusta, sillä nyt on kyse teistäKeitä te olette?

Olette rakastuneita, seikkailijoita, kujeilijoita. Kenties haluatte jotain erilaista. Ehkä rakastatte kulkea omia polkujanne. Jos kuljette mieluummin maisemareittiä ja pieni lika kengissä ei hidasta teitä, haluaisin ehdottomasti tutustua teihin ja luoda jotain ikimuistoista yhdessä. Vannon, olen loistava kolmas pyörä.