K & V

 
Kysymys
 
Vastaus
 

Haluaisimme potretit meren rannalla / saarella / vuoren päällä, mutta se ei ole aikataulusyistä mahdollista hääpäivänä. Onko sinulla vinkkiä tähän?

 

On! Yksi erinomainen ja yhä suositumpi vaihtoehto on kuvata potretit eri päivänä kun teillä on virallinen hääpäivä. Tällöin potretit voi jättää vähemmälle varsinaisena hääpäivänä ja hääpotretteja voi esimerkiksi näyttää häävieraille juhlassa.

 

Tarjoatko lyhyempiä hääkuvauspaketteja?

 

Toki! Lähtökohtaisesti pe-su on varattu yli kahdeksan tuntia kestäviin kuvauksiin, joten jos haluat esimerkiksi pelkät potretit, suosittelen ajoittamaan ne ma-to välille (koekampauspäivä on yksi hyvä vaihtoehto). Se mahdollistaa myös sellaiset kuvauspaikat, jotka eivät ole aikataulusyistä mahdollisia varsinaisena hääpäivänänne.

 

Haluaisimme mennä naimisiin kahdestaan Elopement -tyylisesti. Oletko tehnyt sellaisia kuvauksia?

 

Olen. Mielestäni se on upea ja stressitön tapa mennä naimisiin. Lähtökohtaisesti kuvaan niitä ma-to välillä, mutta ota yhteyttä, niin katson kalenteriani ja suunnitellaan yhdessä!

 

Matkustatko toiselle puolelle Suomea? Entä kuvaatko häämme ulkomailla?

 

Erittäin mielelläni. Ota yhteyttä ja kerro, mitä haluat minun tallentavan. Ulkomailla suosittelen, että potretit kuvataan eri päivänä kuin teidän varsinainen hääpäivä on. Kannattaa harkita myös hääpäivää ennen tapahtuvaa päivällistä perheen kesken. Ulkomailla tarvitsen vain majoituksen ja auton käyttööni.

 

Mitä muuta kuvaat hääkuvausten lisäksi?

 

Kuvaan pääasiassa kihla- , pari - ja vuosipäiväkuvauksia. Toisinaan kuvaan materiaalia myös yrityksille.

 

Kuinka monta kuvaa saamme koko päivän hääkuvauksesta?

 

Kuvamäärä riippuu kuvauksen kestosta ja päivän luonteesta, mutta yleensä koko päivän kuvauksesta saatte jotain 400 ja 600 kuvan väliltä.

 

Voimmeko teettää kuvia / albumeita ym. kuvaustuotteita kauttasi?

 

Toki! Voitte tilata kuvia, albumeita ja vaikka kiitos-kortit minun kauttani tai sitten lataatte toimittamani kuvat koneellenne ja otatte yhteyttä haluamaanne yritykseen.

 

Käsitteletkö kaikki kuvat?

 

Kyllä, kaikki toimittamani kuvat on editoitu. Saatte kaikki kuvat sekä mustavalkoisena että värillisenä.

 

Miten voimme varata sinut?

 

Kun olette allekirjoittaneet digitaalisen kuvaussopimuksen ja maksaneet varausmaksun (25% koko summasta), olen varattuna teille!